98407389

Våre tjenester

Vi leverer alle typer tjenester hva gjelder porter. Industriporter, hurtigporter, dukporter, rullegitter, garasjeporter, Skyveleddport, Stripsforheng, lastesystemer, sportshallporter, brannskyveport, porter for fellesgarasje og løftebord. Montering av nye, reparasjon av gamle, service, vedlikehold og anskaffelse av deler. 

Industriporter

Industri-leddporter fra Condoor er konstruert for lang levetid. Den robuste konstruksjonen, reduserer vedlikeholds- og servicekostnadene og gjør industri-leddporter fra Condoor til en økonomisk og bærekraftig investering. Leddportåpninger åpnes vertikalt og gir dermed bedre plass foran og bak porten.

Hurtigporter

 Hurtigporter brukes inne og ute for å gi en optimal trafikkflyt og et bedre inneklima og har et integrert lysgitter som stopper porten uten berøring hvis strålen brytes, Og med en åpnings- og lukkehastigheten på 1,5 m/s, optimaliserer logostikk- og driftsprosessene til bedriften.

Dukporter

Åpninger: 2,0-9,0 meters bredde.Portblad: Dobbelbelagt PVC-duk med vindforsterkning.

Aluminiumbjelker bredde 100 mm.

Sideskinner: aluminium.

Maskinkasse : Stål varm galvanisert.

Sidebeslag: stål varmgalvanisert.

Drivsystem: Kuggväxelmotor med bandtrommel og løfteband.

Spenning: 3x220V, 3x400V, 3x500V.

Manøver: Trykknapper, radio, radar, snortrekk.

Farger: Standard: Rød, Blå, grå. Special duk: mot tillegg.

Utstyr: Klemlist, Frekvensstyrning.

Rullegitter

Alux rulleporter og rullegitter av aluminium og stål er spesielt økonomiske grunnet genialt enkel konsturksjon med få komponenter. Dette er noe som synes i den hverdagslige driften igjen og igjen. Rulleporter og rullegitter krever svært liten plass over åpningen. De rulles kompakt opp bak karmen. På sidene og under taket mister man ingen verdifull plass.

Garasjeporter

Den elegante automatiske leddporten åpnes loddrett oppover. Dette garanterer mer plass i og utenfor garasjen - og hele passasjen er ledig . Leddporter passer alltid – uansett om garasjeåpningen er rektangulær eller vinklet, har en segment- eller en rundbue. Derfor er de ideelle for senere modernisering.

Skyveleddport

 Skyveporter av stabile stålprofiler leveres som komplette elementer med en åpningsbredde på inntil 16 meter. Med to anlegg ovenfor hverandre kan man da oppnå en bredde på 32 meter. Konstruksjonen er frittbærende. Fordelen: ingen montering av føringsskinner, ingen forstyrrelse av portkjøringen når det gjelder is, snø eller grov tilsmussing.

Stripsforheng

Stripsforheng er spesielt egnet som en rimelig avslutning på hallåpninger med store dimensjoner. De robuste PVC-stripene tetter hele veien og åpner seg bare i kjøretøyets eller lastens bredde.

Hörmann flex-pendelporter er konstruert for bruk i bygninger med transport med normale gaffeltrucker. Pendelportene leveres komplett forhåndsmontert, for en enkel monteringen.

Lastesystemer

Lastebrygger er de sofistikerte løsningene for å kompensere for forskjellen mellom ulike gjennomtenkte lastebilgulv og lasteramper. Dette gjør at lasten kan flyttes inn eller ut av lastebilen i en enkelt horisontal bevegelse.

Den robuste stålkonstruksjonen med vridningsstabil plattform kompenserer selv med problemfri lasting av lastebilssiden.

Foldeport

Visse bygg krever foldeporter med ekstra klasse. Bygg der design, funksjon og økonomi er like viktige aspekter å ta hensyn til. Som navnet antyder, er Ecolid et virkelig økonomisk og miljømessig sterkt alternativ, som samtidig har høy finish og minimale vedlikeholdsbehov. 

Brannskyveport

Brann- og røyksikre skyveporter er tilgjengelige som en- og to-fløyet eller som teleskopisk brannskyveport. For en rask passering av mennesker og gjennomfart med håndvogner eller små transportvogner tilbys brannporter med rømningsdør/nødutgang. Uten spesifikke krav er de også tilgjengelige som universalporter.

Porter for fellesgarasjer

Behovet for parkeringsplasser i byer og tettsteder er stadig økende. Derfor blir underjordiske parkeringshus og garasjeanlegg stadig viktigere. Derfor blir underjordiske parkeringshus og garasjeanlegg stadig viktigere. og dermed blir det enda viktigere at portene er stillegående. Spesielt for dette bruksområdet tilbyr Hörmann systemer som er perfekt tilpasset hverandre, som består av port og portåpner.

Løftebord

Løftekapasitet fra 200 kg-10 000 kg

Tilpasses etter behov

IP 54 godkjent EL-system

Klemsikring ved bevegelige deler

Vedlikeholdsfrie lager

24V styresystem

CE godkjent

Overlast beskyttelse